Een hekwerk volledig voor u op maat gemaakt

Welke stijlen toegangspoorten zijn er? En welke typen sierhekwerk? Welke mogelijkheden zijn er om poorten te bedienen? Dit zijn de meest gestelde vragen waarmee mensen ons benaderen. Wij bieden dan ook eindeloos veel mogelijkheden. Van modern tot klassiek, van heel subtiel tot zeer robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot zeer geavanceerd. Wat u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt uw poort volledig in eigen beheer gefabriceerd, gemonteerd en in bedrijf gesteld. Wij werken met zo’n 15 veelzijdige vakmensen die van A tot Z bij het project betrokken zijn. Van fabricage en bouwkundige uitvoering tot aan de fase waarin de montage en electrische installatie aan bod komen.

 

 

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten.

Unieke werkwijze

Veel van onze klanten zijn zeer goed te spreken over onze manier van werken. Het advies op het gebied van het design en techniek wordt als zeer prettig ervaren maar vooral de manier waarop wij een complete poort in één keer monteren vinden vele uniek. “Maar één dag in de rommel”, “alles volledig gemonteerd en werkend opgeleverd”, ‘”één aanspreekpunt is perfect”, zijn veel gehoorde reacties.

Algemeen

DJS is gevestigd in Vuren met een zeer moderne werkplaats en showroom en waar de koffie voor u klaar staat. Wilt u ons bezoeken dan zouden wij het op prijs stellen als u een afspraak maakt zodat wij u de tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

BEZOEK OOK ONZE FACEBOOK PAGINA!! www.facebook.com/DJSHEKWERKEN

DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
Azewijnseweg 2
4214 KC VUREN
Tel. 0183-562038
Fax. 0183-563434
E-mail info@djshekwerken.nl

K.v.K nr. 11026425