Guts installatietechniek

Onze corebusiness

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties optimaal functioneren, zodat er een prettige winkel- of werkomgeving ontstaat. Dat doen wij in nieuwbouw of bestaande panden. Voor nieuwe installaties of voor installaties die al langer in gebruik zijn.

Betrouwbaar

Met GUTS weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak. Als ‘de winkel’ open moet, kan die ook open. Desnoods werken wij daarvoor dag en nacht door. Bij ons staan uw vraag en planning centraal. Of het nu gaat om het engineeren van uw installaties, het installeren of het onderhouden ervan: u kunt op ons rekenen.

 

Kan niet, bestaat niet

Onze drive is om uw business gewoon door te laten gaan. Dat doen we door het bedenken van pragmatische oplossingen, waarbij wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke opzoeken. Onze jarenlange ervaring in de retail is daarbij een pré. Kan niet, bestaat niet. Traditionele techniek wordt moeiteloos gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen waarin energiebesparing en Total Cost of Ownership (TCO) steeds belangrijker worden.

 

Partner in business

Wij streven naar langdurige klantrelaties. Door samenwerking op basis van transparantie en vertrouwen gaan wij voor beter, slimmer en goedkoper gebouwbeheer. Niet voor niets behoren sommige relaties al 20 jaar tot onze vaste klantenkring. En daar zijn wij best trots op. Uiteindelijk willen wij een partner in business worden als het gaat over uw gebouwgebonden installaties. Niet reactief, maar proactief meedenken in oplossingen. Zowel nu als in de toekomst.

 

Landelijke dekking, regionaal betrokken

Wij zijn overal in Nederland inzetbaar. En zelfs daarbuiten. Ons werkgebied is de Benelux en gedeeltes van Duitsland. Onze monteurs wonen veelal in hun werkgebied. Ze spreken de taal en weten wat er in de regio speelt. Bovendien zijn ze snel ter plaatse in geval van een storing, zodat uw business gewoon door kan draaien. Ook in het weekend, vakanties en ’s nachts.

 

MVO en duurzaamheid

Installaties hebben alles te maken met duurzaamheid en energiebesparing. Ook in onze bedrijfsvoering houden wij daar rekening mee. Door de regionale spreiding van onze monteurs worden geen onnodige kilometers gereden. Ons afval wordt gescheiden en wij beperken het papiergebruik door digitaal te werken. Daarvoor hebben wij ook een online klantportaal voor onze relaties beschikbaar. Waar we de technische mogelijkheden zien, proberen wij ook te innoveren in installaties. Voorbeelden zijn: koppeling elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, monitoringtool GUTStronic, warmtepompsystemen, energiescan en duurzaam vervangingsadvies.

Hoofdvestiging en postadres

GUTS Installatietechniek B.V.
Ekkersrijt 4301
5692 DJ Son

Postbus 142
5690 AC Son

T: +31 (0)88 0280 403
F: +31 (0)88 0280 413
E: info@guts-instal.com

Bedrijfsgegevens

KVK : 57405387
IBAN: NL 47 ABNA 0610412663
BTW : NL852566037B01

Storingen 24/7 : +31 (0)88 0280 555

 

Nevenvestigingen

GUTS Installatietechniek B.V.
Scheepsbouwersweg 7c
1121 PC Landsmeer
T: +31 (0)88 0280 403

GUTS Installatietechniek B.V.
Bijsterhuizen 2018-D
6604 LJ  Wijchen
T: +31 (0)88 0280 403