.

PROM’ES Eventsupplies:
Alles voor een soepele organisatie van uw evenement!

PROM’ ES Event Supplies is al jaren een vast aanspreekpunt voor klanten in binnen- en buitenland. Onze klanten zijn met name evenementen en bedrijven die zich bezighouden met hardlopen (running), wielrennen (cycling), duathlon, triathlon en wandelen.

Voor deze klanten leveren wij een breed pakket producten zoals startnummers, borstnummers, (Tyvek en VariBib), stuurborden, kaderplaatjes, veiligheidsspelden, afzetlint, functionele T-shirts, medailles in eigen ontwerp, polsbandjes, safety vests, verkeersregelaar-hesjes, poncho’s, sponzen, enz. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd van de beste kwaliteit zijn tegen zeer scherpe prijzen.

foto-1_0

Naast de genoemde producten leveren wij ook een aantal diensten die speciaal voor onze klanten zijn ontwikkelt. U kunt hierbij denken aan: fulfilment (verpakken en verzenden), chipservice (volledige verwerking vooraf van uw tijdregistratiechips), Medaltime (persoonlijke medailles) en SOScoin (persoonlijke informatie op uw schoen).

Deze producten en diensten combineren wij met een klantgerichte opstelling zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Door onze ervaring van ruim 15 jaar weten wij als geen ander wat voor u werkelijk belangrijk is en beheersen wij ons vak. Voor ons bent u “More than a number …. ”

Neem een kijkje op deze site, vraag onze brochure aan of neem direct contact met ons op voor al uw Event Supplies.

PROM’ES Event Supplies: “More than a number……..”

EventSupplies.nl is een onderdeel van PROM’ES b.v.; een zelfstandige organisatie die zich al ruim 15 jaar bezig houdt met het produceren en leveren van startnummers, medailles en andere zaken, gericht op een vlekkeloze organisatie van voornamelijk hardloop- en fietsevenementen.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor en magazijn bedienen wij klanten in binnen- en buitenland. Groot of klein: in ieder geval altijd met aandacht voor service en kennis van zaken.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van al onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order maar wij zijn pas tevreden als ù volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie waardoor wij met veel van onze klanten dan ook al vaak jarenlang plezierig zaken doen.

Projecten
Naast de in deze website genoemde diensten en producten leveren wij ook maatwerk in de vorm van projecten.

Door onze ervaringen met sport, evenementen, fondsenwerving en goede doelen zijn wij uitstekend in staat om bij uw projecten meerwaarde te bieden. Het op de juiste manier bereiken van doelgroepen en doestellingen in de wereld van sport en charity is iets waarbij wij van meerwaarde kunnen zijn.

Milieu
Waar wij kunnen werken wij mee aan behoud van het milieu. Zo werken wij zoveel mogelijk met FSC-supplies, zijn onze Tyvek startnummers het meest milieu vriendelijk van alle startnummers, recyclen wij medailles die over zijn en maken wij zo min mogelijk gebruik van vliegverkeer. Hebt u echter nog tips hoe wij (nog) groener kunnen werken; laat het ons dan weten. Op dit punt leren wij graag van u.

Contactgegevens:

PROM’ES Event Supplies
Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
T 0184 642288
F 0184 641798
E info@eventsupplies.nl
I www.eventsupplies.nl