Alb. Swijnenburg Transporten bv

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten bv ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft zich dit ontwikkeld in verschillende specialisme. Naast de reguliere distributie van ‘standaard’ pallets en pakketten, weten wij ons te onderscheiden door ook afwijkende afmetingen en goederen op een efficiënte manier te vervoeren.

 

Historie

Op 17 januari 1976 heeft Alb. Swijnenburg zijn 1e auto overgenomen van zijn vader Piet Swijnenburg. Met deze auto reedt Albert voornamelijk nationale distributie. Met hard werken, een creatieve ondernemersgeest en goed personeel wist Albert het bedrijf door de jaren heen uit te breiden en verder te ontwikkelen.

Albert heeft altijd de ontwikkelingen in de markt in de gaten gehouden. Met oog voor de klant investeerde hij al vroeg in verbreding en modernisering van zijn mogelijkheden. Dit resulteerden in laadkleppen, aanhangers en later in autolaadkranen en speciale trailers.

Het bedrijf ontwikkelen en inspelen op de wensen en behoeften van de klanten is altijd een speerpunt binnen de onderneming gebleven. Met recht probeert Albert Swijnenburg een verlengstuk te zijn van zijn klanten. Wellicht dat daarom Albert Swijnenburg in veel gevallen kan spreken van een jarenlange samenwerking met zijn klanten.

Visie

Vele jaren ervaring en inzet hebben ons gebracht naar het geen wij nu zijn. Vele goederen van diverse waarden en van verschillende omvang zijn door onze auto’s en mensen verplaatst.

Wij streven er naar om voor alle bedrijven uit en om onze regio op logistiek vlak een verlengstuk te kunnen zijn van hun activiteiten. Of het nu gaat om distributie, speciaal vervoer, opslag, of hijswerkzaamheden. Op vele logistieke uitdagingen kunnen wij een passend antwoord bieden.

Met name door de jarenlange samenwerking met diverse vaste klanten, hebben we ons op een aantal gebieden gespecialiseerd. Ons uitgangspunt bij een samenwerking is vertrouwen en op een eerlijke manier samenwerken. Trots en zuinig zijn wij op het vertrouwen dat ons is gegeven door al onze klanten. Met onze klanten streven we naar perfectie en tevredenheid. Iets wat wij niet alleen kunnen! Nee, iets waar we samen aan werken.

Mocht u ook met een logistiek vraagstuk zitten, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij waarderen het wanneer we een klus voor u mogen uitvoeren. Uiteraard zullen we onze best doen om de klus naar tevredenheid te realiseren.

 

Waarom Alb. Swijnenburg?

Op zoek naar dé oplossing voor uw transportvraag? Of meer informatie over onze diensten? Wij zijn u graag van dienst.