Taxi Haars

PERSONENVERVOER EN VERVOERSREGIE

De HaarsGroep richt zich op alle aspecten van personen-vervoer in en rond Gorinchem, de Drechtsteden, de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en de regio Gelderland.

Niet alleen vervoer, maar ook vervoersregie is bij de ervaren medewerkers van de HaarsGroep in goede handen.

SINDS 1985

Personenvervoer Midden Nederland BV, bekend onder de naam HaarsGroep, is ontstaan vanuit het taxibedrijf, dat in 1985 startte met zes voertuigen.

De onderneming maakt een sterke groei door.
In de loop der jaren werden bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten overgenomen van Taxi van Vliet uit Alblasserdam, Taxi de Vos uit Groot-Ammers, Helbro uit Sliedrecht, de Boezem uit Capelle aan de IJssel en Taxi Soomer uit Leerdam.

WIE IS WIE?

Het personeelsbestand omvat ca. 300 medewerkers, waarvan ruim 250 chauffeurs.

Beleidsmedewerkers, administratie en ondersteuning

PARTNERS VAN ARRIVA, ZORGVERZEKERAARS EN DVG

De HaarsGroep is partner van Arriva en wordt als zodanig ingeschakeld voor het Openbaar Vervoer. De HaarsGroep rijdt ook voor tal van zorgverzekeraars.  

De onderneming is bovendien aangesloten bij DVG, de Vier Gewesten, een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven in personenvervoer.

KLANTVRIENDELIJKHEID EN INLEVINGSVERMOGEN

De HaarsGroep is een dienstverlenende organisatie. Voor de kwaliteit van die dienstverlening zijn wij in hoge mate afhankelijk van de competenties van onze medewerkers. Klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen zijn dan ook belangrijke criteria bij de selectieprocedure en opleidingen van onze medewerkers.

WERKEN BIJ DE HAARSGROEP

Of er nu direct sprake is van een vacature of niet, u kunt bij de HaarsGroep altijd solliciteren.

VERANTWOORD EN DUURZAAM ONDERNEMEN

Met onze kennis van de meest uiteenlopende logistieke processen rond personenvervoer zijn wij in staat efficiency, duurzaamheid en milieu naadloos te combineren met het veilig en comfortabel vervoer van passagiers.

KWALITEITSBEWAKING WAGENPARK

Niet alleen het rijgedrag van de chauffeur, maar ook de kwaliteit en het comfort van onze taxi’s, taxibussen en touringcars, zijn bepalend voor de veiligheid en de ritbeleving van de klant.

TX-KEUR

De combinatie van de keuze voor gerenommeerde merken, preventief onderhoud en tijdige verjonging van het wagenpark bezorgen de HaarsGroep op al haar wagens het TX-keurmerk, een waarborg voor kwaliteit. 

VESTIGINGEN

Gorinchem:
4206 CA Boezem 9
Tel. 0183 – 632 610

Dordrecht:
3316 GZ PieterZeemanweg 218
Tel. 078 – 691 2100