Concept route Hamburg – Rotterdam bekend

Na 4 mooie edities vanuit Parijs maken we ons op voor een primeur op de route van Hamburg naar Rotterdam. Deze 2e route maakt sinds 2012 deel uit van de Roparun. Vorig jaar werd na onze inschrijving bekend dat Goudriaan ook deel uit maakt van deze route. Helaas was het toen niet meer mogelijk om van route te veranderen. Een doorkomst door Goudriaan lijkt ons, zeker na de sfeer die er afgelopen jaar al was, het absolute hoogtepunt van onze Roparun avonturen. Een gebeurtenis die we graag met Goudriaan en heel Molenwaard willen delen !

Vanuit Hamburg starten 100 teams en op basis van onze donatie van dit jaar (29.100 euro !) zijn wij verzekerd van een plek op deze route.

cropped-BKszgQVCYAAlVmT.jpg

Vandaag werd het eerste concept van de Hamburg route gepresenteerd. De route is iets gewijzigd omdat steeds meer plaatsen de Roparun willen ondersteunen met een gezellige doorkomst. Gelukkig maakt Goudriaan nog steeds deel uit van de route. Met ca. 575 km. wordt dit de langste route ooit. Een hele uitdaging dus, maar met Goudriaan op de route wel een extra stimulans om de tocht te voltooien. 

Voor meer info en een detailkaart zie ook: http://www.roparun.nl/route-2014.html

Roparun_poster_algemeen

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.