Spectaculaire slotaktie seizoen 2015-2016

Afgelopen vrijdag stond, op een prachtige zonnige dag, de laatste aktie van een mooi Roparun jaar op het programma: De Drive in Bioscoop in ons eigen Goudriaan.

ABCscherm

ABC scherm was bereid om een prachtig groot LED scherm beschikbaar te stellen waarop in prachtig beeldkwaliteit een leuke film bekeken kan worden.

www.degrootdruk.nl

www.degrootdruk.nl

 

Aangezien ook De Groot Drukkerij zijn prachtige parkeerterrein beschikbaar kon stellen konden wij invulling geven aan een bijzondere filmbelevenis! Geweldig dat dergelijke bedrijven dit voor ons mogelijk maken. Onze dank hiervoor is dan ook groot!

Onze eerste voorstelling was er een voor de kids. Ca. 25 kids hebben zich vergaapt aan Binnenstebuiten en genoten van wat limonade en een broodje knakworst.

driveingoudriaan

’s avonds stond 007’s SPECTRE op het programma en we waren benieuwd hoeveel bolides naar ons spektakel zouden komen. Uiteindelijk waren er dat er ca 15 waaronder wel een paar hele mooie auto’s die echt perfect pasten bij de setting. Ondanks dat het aantal minder waa dan gehoopt waren we wel tevreden want alle bezoekers voor dit nieuwe evenement waren mooi meegenomen. De reacties waren zeer positief en voor iedereen die er niet was geven we graag nog 007 redenen waarom u de volgende keer er echt bij moet zijn:

Bijzondere belevenis

Perfecte beeldkwaliteit

Perfect geluid via de eigen autoradio

Top film

Toeteren of de alarmlichten aan voor een drankje (probeer dat maar eens op de A15)

Gezelligheid in ( 😉 ) en buiten de auto

Opbrengst voor het goede doel

En over opbrengst gesproken….Dankzij de gelukkigen die er waren (alsmede wat bezoekers die in een soort bioscoop naar de drive in bioscoop zaten te kijken) was de opbrengst 590 euro.

driveinnopbrengst1

Dank voor deze prachtige laatste aktie en graag tot ziens in het Pinksterweekend.

Tot slot willen wij ook nog melden dat wij nog uitgebreid aandacht gaan geven aan de kanjers van de Miniroparun. Dit wordt wat vertraagd omdat ze heerlijk genieten van de vakantie!

You may also like