Fokveedag Hoornaar: gezellig en geslaagd !

Zaterdag 5 oktober stond de Fokveedag weer op het programma. Een drukbezocht evenement waar we al een paar jaar staan met onze beroemde ‘prikloten’. De afgelopen paar weken zijn wij vanuit diverse kanten voorzien van de meest mooie prijzen. Het was simpelweg overweldigend en fantastisch om te ervaren dat ons goede doel door zoveel bedrijven wordt ondersteund. Sponsors: heel hartelijk dank.

’s ochtends rond 7.30 waren we al van de partij om de stand op te bouwen met de prijzen en alle promotiemateriaal om onze sponsors zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Jelle dook weer in zijn favoriete rol van Roparunvogel en was zeer geliefd, maar soms ook gevreesd.

Voor de bezoekers was het maar goed dat we geen dure producten verkochten, want Arjen ‘Vonkie’ ontpopte zich als een doorgewinterde verkoper en verkocht met heel veel enthousiasme heel veel loten !

De andere teamleden lieten zich ook van hun beste kant zien en alles verliep heel vlotjes en goed (ik wil dan ook een groot compliment maken naar mijn fantastische teamleden)

Ook de bezoekers waren gecharmeerd van onze stand en zeker ook van ons doel. Opvallend en fijn was het grote aantal jongeren dat een lot kocht en zich bewust was waarvoor we het doen.

De 1e hoofdprijs (Weekend/Midweekvan Landal) ging er al vrij vlot uit, maar gelukkig was er nog genoeg te winnen en de 2e hoofdprijs (Asus Netbook) viel ’s middags.  Fijn om zoveel mensen gelukkig te maken. Naast de vele prijzen hadden we ook heel veel kortingsbonnen en zo waren we in de gelegenheid om iedereen een prijsje mee te geven.

De opbrengst van deze bijzondere dag is ook al bekend en bedraagd bijna 1100 euro !

Wij kijken nu al uit naar de Paardenmarkt van Ameide as. donderdag ! 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.