Groot aandeel leerlingen De Fakkel en Eben-Haëzerschool Ottoland in mega donatie team Goudriaan

het is al weer even geleden dat de kanjers van De Fakkel uit Goudriaan en de Eben-Haëzerschool Ottoland deelnamen aan de Miniroparun. Door de welverdiende vakantie en de hectiek van de Roparun die daar op volgden konden wij nog niet het bedrag noemen dat het had opgeleverd.

 

mini1

 

Een andere reden was ook dat het een flinke klus was om al die sponsorgelden te tellen.

De opbrengst van deze fantastische dag bedroeg namelijk maar liefst:
7600 euro

 

Bijna alle teamleden waren afgelopen vrijdag aanwezig op deze gezellige Slotavond waar ook de totaalopbrengst bekend werd gemaakt. De opbrengst van de Roparun 2016 was in totaal maar liefst 5.415.691.-. Een ongelooflijk mooi bedrag waar ontzettend veel mooie doelen mee gerealiseerd kunnen worden.

 

mini3

 

Het totaalbedrag is bij elkaar gelopen door 333 teams. Gemiddeld wordt er per Roparunteam iets meer dan 16.000 gedoneerd. Met deze cijfers in het achterhoofd zijn we heel erg blij dat wij als Team Goudriaan maar liefst 33.300,- mochten doneren aan deze prachtige stichting. Ons team staat hiermee op een schitterende 25e plaats in het donatie klassement.

De 7600 euro die de leerlingen met veel inzet hebben opgehaald vormen een belangrijke reden voor dit succesverhaal. Het is wederom een bevestiging van de betrokkenheid van alle inwoners van Molenwaard. Het is mooi om te zien dat de jeugd hierin zo’n voorname rol speelt.

 

mini2

Wij hopen dat de leerlingen ook genoten hebben van deze actie en dat ze zo ook meekrijgen dat het leuk en mooi is om je in te zetten voor een ander en dat elke bijdrage, groot of klein, fantastisch is als deze uit het hart komt.

Onze dank gaat uit naar deze fantastische leerlingen, leraren en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt !

You may also like