Mini Roparun dinsdag 13 mei

Dinsdag 13 mei wordt een bijzondere dag voor ongeveer 150 kinderen uit de regio. Zij mogen meedoen aan de Miniroparun die georganiseerd wordt door Team Goudriaan. De scholen die meedoen zijn:  De Fakkel uit Goudriaan, de Kiezel en de Kei uit Bleskensgraaf en de  Overstap uit Brandwijk

Op vrijdag 11 april ontvingen alle kinderen van deze scholen een sponsorbrief waarmee zij proberen om zoveel sponsors te benaderen.

Heel veel mensen uit Goudriaan, Brandwijk en Bleskensgraaf hebben het geweten; wat waren de kinderen enthousiast ! Mocht u meerdere keren naar de deur zijn geweest, dan willen u hiervoor bedanken.

De sponsorloop vindt ’s morgens plaats in Goudriaan en ’s middags in Bleskensgraaf.  Het is de bedoeling dat de kinderen in 30 minuten tijd zoveel mogelijk stempels bij elkaar proberen  te rennen. Wij zijn blij dat we samen met de scholen deze actie mogen houden en wij gaan er voor de  kinderen iets moois van maken.

De sponsorloop wordt mede georganiseerd door onze hoofdsponsor Prom’es Event  Supplies. Zij hebben ondermeer deze hele coole startnummers gemaakt !

WP_000376

Wij nodigen ook iedereen van harte uit om deze helden aan te komen moedigen aanstaande dinsdag !

10.30-11.00 Van Gentstraat – Goudriaan

14.30-15.00 Basisschool Kizel en kei – Bleskensgraaf

Graag tot dan !

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.