Molenwaard touwtrektoernooi blijkt waar evenement !

zaterdag 31 augustus was het dan zover: de lang en breed aangekondigde Molenwaard Touwtrektoernooi waarbij de opbrengst ten gunste komt van de Stichting Roparun. Een stichting die zich inzet voor zorg aan mensen met de verschrikkelijke ziekte kanker.

Voorafgaand aan het evenement waren er helaas een aantal afmeldingen. Toch kwamen er bijna 20 teams, uitgedost in de mooste tenues, naar het mooie Goudriaan waar op een weiland van de Familie Koorevaar een waar evenemententerrein was opgezet. De teams kwamen niet alleen. Er waren zeer veel supporters meegekomen om hun favorieten aan te moedigen. Ook Klokradio deed verslag van ons evenement. Leuk !
diversmei2013 022

Met het mooie weer en de muziek van DJ Robert waren alle ingredienten voor een mooi evenement aanwezig en dat het een succes zou worden bleek al snel. De bar draaide overuren en de overheerlijke snacks van Theo zorgden ook daar voor een ‘lekkere’ drukte.

diversmei2013 027

diversmei2013 023

Gelukkig beschikken wij over veel vrijwilligers en mensen die ons een warm hart toe dragen waardoor we onze bier- en snacksvoorraad wonder boven wonder op peil konden houden.

Touwtrekken blijkt een moeilijkere sport dan gedacht en er zijn wel degelijk diverse spelregels. Gelukkig konden wij hier een beroep doen op de kennis en ervaring van de touwtrekvereniging uit Streefkerk. Deze landelijke toppers waren bereid om de deelnemers de fijne kneepjes van het vak bij te brengen en al snel werd er onder leiding van spreekmeester Jan-Arie Koorevaar en toernooi babes Marleen Vonk en Mariette Visser-Reedijk haast professioneel en fanatiek getrokken door de diverse Team. Heerlijk om die ‘dorpsrivaliteit’ te zien ! Uiteraard wel met een glimlach en de bijbehorende sportiviteit.

diversmei2013 029

Niet alleen de hapjes en drankjes gingen vlot. Ook de lootjes waren snel verkocht. Terecht: want er waren mooie prijzen, waaronder een ballonvaart, te winnen.

na het officiele gedeelte was er nog genoeg tijd om gezellig bij te praten en dan is het extra leuk dat je zoveel dorpskernen vertegenwoordigd hebt.

Team Goudriaan is erg dankbaar dat dit evenement zo’n succes is geworden. Onze dank gaat dan ook uit naar alle deelnemers, supporters en natuurlijk al onze vrijwilligers. Een extra dank gaat uit naar

Aannemingsbedrijf Duim

Baars Nieuwland

Speeltuinvereniging de Wetering

IJsclub Goudriaan

Bram Boer

Aannemersbedrijf Bot & van der Ham

Gemeente Molenwaard

Familie den Haan

Familie Korevaar

SAMEN MAAK JE EEN VERSCHIL !

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.