Nieuwe voorzitter en nieuwe akties

Met het vertrek van Semjon van Duin namen we niet alleen afscheid van een snelle loper maar ook van een fijne voorzitter. Gelukkig kunnen we mededelen dat we in de persoon van Adrie Krielaart een nieuwe voorzitter hebben gevonden. Adrie en de Roparun zijn zeker geen onbekenden van elkaar en wij weten dan ook zeker dat we er samen met Adrie een mooi en succesvol jaar van gaan maken.

Ook zonder voorzitter zijn we echter aktief geweest.  Zo benaderen we momenteel de bedrijven uit de regio met onze nieuwe sponsorfolder. Sponsoren is al mogelijk vanaf 50 euro. De inhoud van de folder is ook terug te lezen op: http://www.roparungoudriaan.nl/sponsor-worden

16 november aanstaande is de ‘0-meting’ voor Team Goudriaan. Alle lopers en fietsers zullen een rondje Goudriaan doen om te kijken hoe iedereen er conditioneel  voor staat. Samen trainen is altijd leuk, zeker als dat ook nog eens is in het eigen Goudriaan.

De donkere dagen voor kerst hoeven zeker niet saai te zijn. Op 19 december houdt de Firma IJzerman weer een vuurwerkshow aan de Vuilendam. Tijdens deze avond verzorgen wij de catering. Dit beloofd weer een gezellig spektakel te worden.

roparunvuurwerk 022

Uiteraard mogen ook de oliebollen en appelflappen niet ontbreken. Op 30 december gaan we weer vroeg uit de veren om de verste en lekkerste bollen en flappen te bakken. Meer informatie over prijzen en de bestelmogelijkheden volgen uiteraard op onze site.

oliebollen

Binnenkort komt ook onze nieuwsbrief weer uit waarin we terugkijken op eerdere akties en meer info kunnen geven over de andere akties.

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.