Ook Ameide omarmt de Roparun

Maar een paar dagen na de succesvolle Fokveedag stond de Paardenmarkt van Ameide al weer op het programma. Net als in Hoornaar gingen we weer op pad met de befaamde prikloten. Toch voelde het als een eerste afspraakje met spannende vragen als: wat zouden ze van ons en de Roparun vinden ? willen ze wel een lootje kopen van Goudrianers of lopen ze de stand voorbij ?

Corrie, Marion, Eline, Francis en Sander waren bijtijds in Ameide om de stand weer in te richten. De spanning was helemaal niet nodig want eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht. De eerste paar bezoekers moesten echter niet met loten overgehaald worden maar met grote balonnen voor een euro en een gratis lot. Al snel werd het heel druk waardoor mensen simpelweg stapje voor stapje langs onze stand moesten. Men kon de vele mooie prijzen niet weerstaan en aangevuld met de charmes en enthousiasme van de dames en Francis werd er flink ‘geprikt’.  Indien je geen winnend lot had werd je gelukkig door Sander altijd nog voorzien van een bon voor gratis appeltaart alsmede een spons voor het ‘sponsereren’.

BWOOWlpIEAAwUCn

Veel mensen bleken bekend te zijn met de Roparun en de goede doelen die ondersteund worden. Ook de prijzen velen bijzonder in de de smaak.

Onze dank gaat wederom uit naar de vele fantastische sponsors die dit mogelijk maken !.

 

Al deze ingredienten alsmede de gezelligheid en het goede weer zorgden voor een onvergetelijke (en succesvolle) dag.

wij van Team Goudriaan hopen dan ook dat er nog veel afspraakjes mogen volgen  !

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.