Ook Giessenburg zet zich in voor de Roparun

Wij hebben als team Goudriaan al in vele dorpen (en zelfs steden) een Roparun activiteit mogen organiseren. Tot vrijdag 17 februari waren we echter nog nooit in Giessenburg geweest. Dankzij de inspanningen van ons Giessenburgs teamlid Esther en de top locatie van Sportcentrum Actief&Fit kon hier nu een einde aan komen.

Naast de locatie was ook de activiteit nieuw voor ons; namelijk een spinning marathon ! Dit lijkt op het eerste oog wellicht wat op “simpel” fietsen, maar dit is zeker niet het geval. Hoe leuk het ook is, het is wel een uur hard werken! Hiervoor waren wel top instructeurs nodig die de deelnemers vakkundig konden laten spinnen. Gelukkig werden die in de personen van Mees van der Waal van Dijk, Eelco van den Herik en Walter van der graaf gevonden !

 

Nu was het alleen afwachten of Giessenburg ook warm zou lopen voor zo’n activiteit van een team uit het verre Goudriaan. Gelukkig bleek dit zeker wel het geval te zijn en al een aantal dagen voor aanvang waren alle 16 fietsen vol voor de vier sessies.

De avond zelf was gelijk vanaf het begin een groot succes. Tussen het spinnen en zweten door werd ook genoeg gelachen. Een groot compliment dus voor alle deelnemers en instructeurs. Zoals we zo vaak zien en zeggen: samen is altijd makkelijker en leuker !

 

Met deze avond werd ook maar liefst 825 euro opgehaald voor het goede doel van de Roparun te weten de zorg voor mensen met de vreselijke ziekte kanker. Op de website www.roparun.nl is te lezen wat deze organisatie allemaal kan realiseren van al die donaties die gedaan worden. Dat geeft zeker inspiratie om verder actief te blijven in onze mooie regio. Zo hebben we natuurlijk op donderdag 9 maart ons benefietdiner in Bleskensgraaf en op vrijdag 7 april zijn we op “De Put” bij de jeugd van VVAC. Prachtige vooruitzichten en hopelijk komen we ook nog eens terug in het mooie Giessenburg.

Graag tot ziens op een van onze komende activiteiten !

 

Ps. de sportievelingen die de smaak te pakken hebben gekregen adviseren we om eens vaker een kijkje te nemen bij:

Actief & Fit Sportcentrum
Kastanjeplein 9
3381 LT Giessenburg

Tel.: 06-21163232/06-21825770
Mail: info@actief-en-fit.nl

www.actief-en-fit.nl

De catering van de Spinning Marathon werd mede mogelijk gemaakt door Emte Groot Ammers

 

You may also like