Prikloten blijven populair op de Fokveedag

Zaterdag 4 oktober trokken zo’n 12.500 mensen er op uit om de Fokveedag in Hoornaar te bezoeken. Ook Team Goudriaan was op deze zonovergoten zaterdag weer aanwezig in de Waren tent om loten te verkopen voor het goede doel.

Al vroeg waren de eerste leden aanwezig om de stand op te bouwen. De Roparunnerstad aanmoedingsprijs van 10.000 euro die Goudriaan de avond ervoor had gewonnen zorgde direct voor de perfecte sfeer en spirit !

BzHPO5XIQAAA8M-

Ook de Roparun mascotte had zijn nest verlaten om de stand en de Roparun extra onder de aandacht te brengen.

Gelukkig waren er weer diverse bedrijven die fantastische prijzen beschikbaar gesteld hadden. Deze prijzen vielen zeker in de smaak en de lotenverkoop liep prima. Ook het concept blijft uniek. Je eigen lootje prikken en direct weten of je prijs hebt zorgde ervoor dat sommige mensen zelfs meerdere keren terug kwamen !

de hele dag gingen er diverse leuke prijzen uit. Het duurde echter tot het begin van de middag eer lotnummer 135 werd geprikt. De gelukkige winnaar kon op dat moment kiezen tussen een tablet (gesponsord door Aspect ICT) of een weekend/ midweek Landal GreenParks. Het werd uiteindelijk de tablet en ondanks de goede lotenverkoop en de vele prijswinnaars werd de 2e hoofdprijs niet meer ‘geprikt.

IMG_5036

De opbrengst voor het goede doel kwam uit op maar liefst 869 euro !  Onze dank gaat uit naar Aspect ICT, Landal GreenParks, de Jong Intra Vakanties, Run2day Gorinchem, B&B De Meidenkamer, Glasshopper, Beeld &Geluid, Avifauna, Haarstudio Corrie, DIO Drogist Goot Ammers, EMTE Groot Ammers, Van Meeteren Jam en vele anderen.

IMG_5029

IMG_5027

 

 

 

 

You may also like