Prom’es Event Supplies hoofdsponsor van Team Goudriaan

Met trots kunnen wij mededelen dat wij in Prom’es Event Supplies een Hoofdsponsor hebben gevonden voor onze Roparun 2013 editie ! Wij danken Prom’es heel hartelijk voor deze steun !

PROM’ES Eventsupplies:
Alles voor een soepele organisatie van uw evenement!

PROM’ ES Event Supplies is al jaren een vast aanspreekpunt voor klanten in binnen- en buitenland. Onze klanten zijn met name evenementen en bedrijven die zich bezighouden met hardlopen (running), wielrennen (cycling), duathlon, triathlon en wandelen.

Voor deze klanten leveren wij een breed pakket producten zoals startnummers, borstnummers, (Tyvek en VariBib), stuurborden, kaderplaatjes, veiligheidsspelden, afzetlint, functionele T-shirts, medailles in eigen ontwerp, polsbandjes, safety vests, verkeersregelaar-hesjes, poncho’s, sponzen, enz. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd van de beste kwaliteit zijn tegen zeer scherpe prijzen.

Naast de genoemde producten leveren wij ook een aantal diensten die speciaal voor onze klanten zijn ontwikkelt. U kunt hierbij denken aan: fulfilment (verpakken en verzenden), chipservice (volledige verwerking vooraf van uw tijdregistratiechips), Medaltime (persoonlijke medailles) en SOScoin (persoonlijke informatie op uw schoen).

Deze producten en diensten combineren wij met een klantgerichte opstelling zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Door onze ervaring van ruim 15 jaar weten wij als geen ander wat voor u werkelijk belangrijk is en beheersen wij ons vak. Voor ons bent u “More than a number …. “

Neem een kijkje op deze site, vraag onze brochure aan of neem direct contact met ons op voor al uw Event Supplies.

PROM’ES Event Supplies: “More than a number……..”

Contactgegevens:

PROM’ES Event Supplies
Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
T 0184 642288
F 0184 641798
E info@eventsupplies.nl
I www.eventsupplies.nl

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.