Roparunloten aktie !

Ook dit jaar kunt u op een leuke en makkelijke manier bijdragen aan de zorg voor mensen met kanker door een Roparunlot te kopen. De opbrengst van deze landelijke Roparun loterij is een belangrijke bron van inkomsten voor de Stichting Roparun. Met deze inkomsten worden prachtige projecten gerealiseerd om de zorg voor kankerpatienten nog verder te verbeteren. Een goed voorbeeld van zo’n doel is het Prinses Maxima centrum. Een centrum voor kinder oncologie waar de Roparun graag zijn steentje aan bij wil dragen. Bekijk hier het fimpje om te zien wat we met uw bijdrage kunnen realiseren:

Een lot kost slechts 2,50 per stuk. Deze loten verkopen we as. vrijdag 31 januari vanaf 18.30 huis-aan-huis in Goudriaan. Woont u niet in Goudriaan maar wilt u ook graag meedoen met deze aktie: geen probleen want wij hebben teamleden in heel de Alblasserwaard.  Stuur dus gerust een mail naar info@roparungoudriaan.nl 

Een mooie bijkomstigheid van deze aktie zijn ook de mooie prijzen die er te winnen zijn. Zo kon teamlid Sander vorig jaar een collega blijmaken met een prachtige Tablet. Dit jaar is de hoofdprijs een Mercedes !

Het belangrijkste is echter de zorg aan kankerpatienten. Steun deze mensen en doe mee !

Alvast bedankt !

Team Goudriaan

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.