Speciale aktie Het Dorpshuis Ottoland goed voor 250 euro !

Al vanaf het allereerste begin van het Goudriaanse Roparun avontuur is Het Dorpshuis te Ottoland supporter van Team Goudriaan en het goede doel van de Roparun. Alle voorgaande jaren werd er door allerlei leuke akties veel geld opgehaald. Ook dit jaar verrastte het Dorpshuis in de persoon van Annette van Vianen ons met het geweldige bedrag van 250 euro welke zij samen met haar vriendin Corrie wist op te halen door het organiseren van een speciale aktie tijdens een gezellige Lente Fair.

De  dames hadden een prachtige kraam ingericht vol met mooie plantjes (gesponsord door Ron Kersbergen uit Ameide) en leuke kinder-prijzen.

Uiteraard wilden iedereen graag de lente in huis halen en samen met de nodige enthousiasme werd het mooie bedrag opgehaald.

Wij zijn Het Dorpshuis, en in het bijzonder Annette en Corrie, zeer dankbaar voor deze aktie en de onvoorwaardelijke steun aan de Roparun.

Het Dorpshuis is de ideale locatie voor allerlei activiteiten zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum. Bezoek daarom ook eens de website www.dorpshuisottoland.nl

Stadhoudersplein 8,
2975 BV Ottoland

telefoon nummer 0184-641297 of email adres info@dorpshuisottoland.nl

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.