Taxi Haars Hoofdsponsor van Team Goudriaan

Team Goudriaan is zeer blij te kunnen mededelen dat we in Taxi Haars een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden.De sponsorovereenkomst bestaat uit het beschikbaar stellen van 2 comfortabele taxi-busjes tijdens het Pinksterweekend. Een goede logistiek tijdens de Roparun is van essentieel belang voor elk Roparunteam. Wij zijn dan ook zeer blij dat we hier dankzij Taxi Haars een perfecte invulling aan kunnen geven.

Taxi Haars is in 1985 gestart met zes voertuigen. In de jaren ’90 was er sprake van sterke groei, in 2006 werd Taxi van Vliet overgenomen en onder de naam Haars Tours is inmiddels invulling gegeven aan de groeiende vraag naar touringcarvervoer. Vanaf januari 2013 is het onderdeel Haars Rouwservice aan de activiteiten van de Haarsgroep toegevoegd. De groep richt zich op alle vormen van personenvervoer in en rond Gorinchem, de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de Drechtsteden.

Met ruim 70 taxi’s en taxibussen worden dagelijks honderden ritten uitgevoerd rond regiovervoer (MolenHopper), leerlingenvervoer, dagbehandeling, dagactiviteiten, ziekenvervoer, openbaar vervoer, rouwvervoer en privé- en zakelijke ritten.
Taxi Haars is partner van Arriva en wordt als zodanig ingeschakeld voor het Openbaar vervoer (Regiotaxi). Daarnaast rijden wij voor tal van zorgverzekeraars.

 

dvg
Taxi Haars is partner van DVG, de Vier Gewesten, een breed samenwerkingsverband van bedrijven in personenvoer.

 

Efficiency, duurzaamheid en milieu

De know-how die in de loop der jaren is opgebouwd geeft Taxi Haars in toenemende mate een voorsprong bij de gunning van contracten vanuit provincie, gemeente, bedrijven en instellingen. Met onze kennis van de meest uiteenlopende logistieke processen rond personenvervoer zijn wij in staat efficiency, duurzaamheid en milieu naadloos te combineren met het snel, veilig en comfortabel vervoeren van passagiers. Daarom wordt de Taxi Haars steeds vaker ingeschakeld als vervoersregisseur.

Onderscheidend in kwaliteit

Taxi Haars is aangesloten bij TX-keur, het officiële landelijke kwaliteits-keurmerk voor het taxivervoer. TX-keur staat onder meer voor controle op een veilig en betrouwbaar wagenpark en gediplomeerde chauffeurs. Taxi Haars doet daar nog een schepje bovenop. Met een opleider in eigen dienst werken wij continue aan de kennis en de motivatie van de chauffeurs.

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.