Team Goudriaan maakt zich op voor de Generale.

vandaag, zaterdag 20 april, is het weer tijd voor de generale oefening. Om 18.00 vertrekt de hele ploeg richting Belgie om daar te trainen op het Traject Zele, Antwerpen, Ossendrecht, Bergen op Zoom, Volkerak sluizen. In de buurt van Ossendrecht zal er kort gegeten, gemasseerd en overnacht worden. Ook een mooie vuurdoop dus voor onze kok Marion. Helaas is Sander nog niet volledig hersteld van een oorontsteking en is dus afwezig. Gelukkig kan het team vanavond een beroep doen op Barend den Ouden. Barend heeft het hele circus al eens meegemaakt en heeft een uitstekende conditie, dus daar hebben we alle vertrouwen in.

De generale is niet alleen een belangrijke oefening voor de lopers. Ook de logistiek in de vorm van nieuwe GPS apparatuur voor zowel de auto’s als fietsers zal vandaag voor het eerst getest worden.

Wilt u op de hoogte blijven van het verloop van de generale ? ga dan snel naar www.twitter.com/teamgoudriaan voor de laatste tweets.

Ons doel wordt mede ondersteund door: Fysio Therapie Bax, vakgarage Verhey, zwaartranssport v d Vlist, promo computers, A. Tuytel Loon en Verhuurbedrijf en vele anderen. Kijk ook eens bij http://www.roparungoudriaan.nl/sponsors

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.