Team Goudriaan op de Fokveedag en op de Paardenmarkt Ameide !

De Fokveedag te Hoornaar van zaterdag 5 oktober is al een traditie voor Team Goudriaan.De “prikloten” zijn al bijna een begrip op dit gezellige evenement. En voor een goede reden: Een van de vele prijzen winnen en een goed doel steunen is natuurlijk ook leuk. Het team is al geruime tijd druk bezig geweest met het kostenloos inzamelen van leuke prijzen. Mooie bedrijven en instanties zoals Landal, Aspect-ICT, Het Dordrechts Museum en vele anderen geven hier invulling aan. waarvoor onze grote dank !

nieuw 442

Een kleine week geleden heeft onze Eline er voor kunnen zorgen dat we ook een stand op de Paardenmarkt van Ameide hebben. Deze wordt op donderdag 10 oktober gehouden. Wederom een prachtige gelegenheid om veel geld op te halen voor het goede doel.

Ook voor de Paardenmarkt staat een loterij op de programma. Het team is nu druk bezig om hiervoor voldoende prijzen te hebben. Mocht u als bedrijf of particulier mogelijkheden hebben om hier aan bij te dragen dan kunt u ons dit laten weten op: info@roparungoudriaan.nl. Het vergeten flesje wijn of  een overblijfsel uit een kerstpakket zou voor ons al geweldig zijn.

Op naar 2 mooie evenementen. Op naar veel geld voor zorg aan mensen met kanker ! Meer weten wat de goede doelen zijn van de Stichting Roparun ? Raadpleeg dan : http://www.roparun.nl/doelen-2014.html

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.