Team Goudriaan trotseert regen en wind in Wageningen

Vorig jaar werd er een uitstapje gemaakt naar Doorn maar op zondag 29 maart jl. stond de trainingsloop in Wageningen  weer op het programma. Wageningen kent een prachtige omgeving met op de grens met Rhenen de befaamde Grebbeberg. Met haar 7% stijging een lekkere uitdaging voor zowel loper als fietser.

Om 09.30 verzamelde een groot gedeelte van het team zich bij het Gemeentehuis in Goudriaan. Alle lopers en fietsers waren aanwezig en in Ronald Vonk hebben we een prima reserve-loper gevonden die in Wageningen zijn “debuut” mocht maken. Ondanks de slechte vooruitzichten vertrok het team in droge omstandigheden naar Wageningen. Jaap had een dag voor de training de route nog verkent en 2 leuke routes uitgezet en beschreven. Na een laatste boterham, sanitaire stop en peptalk van teamcaptain Adrie begonnen we aan de training. Met de start van de training viel ook de eerste regen en dat vormde met een stevige wind een mooie tegenstander voor de lopers en fietsers.

De onderlinge sfeer is heel goed bij team Goudriaan want beide groepen gingen eensgezind dezelfde route op.  Gelukkig leverde dit geen problemen op met wisselen. In het busje van Aart was het wel wat passen en meten want Arie vormde met Ronald een koppel en zodoende waren er 5 lopers in 1 busje. De training was dit keer meer een uitdaging voor de fietsers dan voor de lopers. De regen viel ruimschoots en de wind beukte er vrolijk op los. Gelukkig waren Renate, Marion, Maarten en Kees goed voorbereid, al had Kees el een te klein regenpakje meegenomen.

Na 3 lekkere rondjes en het aanhoudende slechte weer koos het team eraan om nog even te werken aan de team building. In Rhenen werd een heerlijke kopje koffie of warme chocomel genuttigd. Tevens werd besloten dat we op 13 mei onze Ladies Night organiseren (informatie over deze happening volgt snel). Een mooie afsluiting van een nuttige training. Op naar de generale op 18 april aanstaande.

 

You may also like