5-uurstraining: serieus gezellig !

Afgelopen vrijdag 28 maart was het weer tijd voor de 5-uurs training in het eigen mooie Goudriaan. De locatie, Kerkzicht, was gelijk aan vorig jaar, maar de omstandigheden waren dit jaar compleet anders. Vorig jaar was het mede door een sterke wind heel erg koud! Dit jaar was het perfect loopweer.

Rond 19.30 ontbrak van de lopers alleen Laurens omdat er elk moment gezinsuitbreiding wordt verwacht in huize Vonk. Na de instructies over de te lopen ronden gaf Sander aan de rol van reserve-loper te gaan vervullen omdat hij nog te veel gezondheidsklachten heeft om optimaal fit te worden voor de Roparun.

In 2 groepen werd (voor Goudriaanse begrippen) keurig op tijd gestart en elk team had het genoegen om begeleid te worden door Leo of Arie als Fietser. Ook Kees wilde graag laten zien dat hij fit was en fietste vrolijk mee.

Robert nam zijn positie in bij het raam zodat hij elke wisseling en rondetijd nauwkeurig kon bijhouden in zijn laptop.

Bj2Qf2aIAAAYzx5

Er werd zeer fanatiek gelopen. Zo fanatiek dat Francis zelfs binnen nog druk heen en weer bleef lopen om zijn in ruime mate aanwezige energie kwijt te raken. Ook onze dames Eline, Corrie en Marieke blijken al in topvorm te zijn. Ze zijn maar moeilijk bij te houden.

Tussen de serieuse loopsessies door was er alle ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Mede dankzij de aanwezigheid van Aart, Connny + dochter, Marion, Adrie, ‘Vonkie’ en onze kersverse verzorgster Erika was het zeer gezellig. Belangrijk, want een Roparun in een goede sfeer is essentieel. ‘Vonkie’ maakte het zelfs extra gezellig door snel wat Frikandellen te halen voor de niet-lopers.  Aangezien het ‘rustig’ genoeg was in Huize Vonk kwam Laurens rond 22.00 om, letterlijk en figuurlijk, even snel wat ronden te maken. Iets wat hem weer zeer gemakkelijk af ging !

Bj2Ru05IIAAIBa6

Ondanks dat het laatste uurtje altijd was lastiger gaat ging de tijd snel voorbij en voldaan en met een positief gevoel genoten we onder het genot van Marion’s soep na van een geslaagde training.Ondanks dat het nog zeer gezellig was en er uitgebreid nagepraat werd (zo weten we dankzij Jelle en Erika nu alles van Aruba) ging iedereen rond 01.15 huiswaarts.

Niet omdat we zo moe waren, maar wel omdat er nog geen 13 uur later een High Tea moest volgen bij de familie De Koning ! Een activiteit waarmee we weer geld konden inzamelen voor het goede doel, want dat is ondanks alle gezelligheid een serieus en belangrijk doel die wij, en vele sponsors met ons, graag steunen. 

 

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.