Bijzondere en succesvolle Roparun 2013

Roparun 2013 zit er al weer op !

We hebben het wederom gehaald. Om 14.10:14 kwamen we binnen in een verregend Rotterdam.  De regen deerde ons eigenlijk niet, want we genoten nog volop van een bijzondere Roparun. Zoals altijd een achtbaan van emoties wat dit keer versterkt werd door het dodelijke ongeval op vrijdag van een vrijwilliger te motor wat zijn indrukwekkende sporen naliet tijdens de herdenking bij de start.

Toch bleef de bijzondere sfeer wel helemaal intact. Met zang en dans vertrokken we in prima weersomstandigheden. Betere omstandigheden dan verwacht eigenlijk en daardoor genoten we extra van de omgeving en alles wat om ons heen gebeurde.

We waren dit jaar duidelijk meer ervaren en dat zorgde voor een prachtige teamsfeer.

(op de foto ontbreken onze teamleden: Aart, Arie K, Conny en Diana )

Eigen klopte alles. Lopers , fietsers, verzorging, vervoer en catering liepen als 1 goed geoliede machine.

Zonder veel problemen werd er dan ook in een prima tempo gelopen. Soms liepen we zo snel dat er extra tijd overbleef voor de leukste plaatsen tijdens de Roparunroute. De leuke plaatsen waren dit jaar extra talrijk door diverse supporters op de route. Grote klasse !

..en voor dat we het wisten waren daar opeens Ternat, Zele, Antwerpen, Klaaswaal en Rotterdam.

maar dit was nog niet alles. We dachten altijd dat je de Roparunsfeer niet goed over kon brengen als je het nooit zelf beleefd had. Goudriaan bewees het tegendeel. Wat een enthousiasme en ontvangst voor zowel de Hamburg teams als voor ons. We zijn trots op ons mooi Goudriaan !

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.