Doorkomst Goudriaan

 

Doorkomst Goudriaan

Doorkomstfeest                                                                                                              In ons dorp Goudriaan proberen we voor jullie een onvergetelijke doorkomst te maken. Hierbij nodigen wij alle teams , vrienden en familie van deelnemers van  harte uit om in Goudriaan de doorkomst mee te maken.

cropped-BKszgQVCYAAlVmT.jpg

 

Het belooft een gezellige drukte te worden in dit prachtige plaatsje midden in de Alblasserwaard

Stichting Haarwensen

haarwensen

 

Stichting Haarwensen heeft dit jaar besloten om hun stand in Goudriaan op te bouwen. Wij zijn daar als doorkomst comité zeer blij mee, en wij dragen deze stichting een warm hart toe.

Kinderen

Goudriaan is een klein plaatsje en ligt op 35 kilometer van Rotterdam midden in het Groene Hart. Ons dorp leent zich geweldig voor ouders die met kleine kinderen de doorkomst willen meemaken. Op 100 meter van de doorkomst ligt een prachtige speeltuin met voetbalveld. Daarnaast is er nog een springkussen.

Catering

De hele dag is er catering en gezellige muziek aanwezig. Het hoeft u aan niets te ontbreken. De opbrengst hiervan gaat geheel naar Stichting RopaRun

Supportersontbijt                                                                                                                          Wij verwachten tussen 8:00 en 12:30 alle teams (inclusief team Goudriaan) te begroeten. Omdat dit voor 2e pinksterdag al vroeg is, biedt groep Moldavië u de mogelijkheid aan om gezellig met elkaar te ontbijten, terwijl u de passerende teams aanmoedigt. Dit ontbijt kost per persoon slechts € 5,00. Het ontbijt is alleen verkrijgbaar als u tijdig reserveert. Dit kan voor 6 juni via mailadres: werkvakantie2015@hotmail.com of   telefoonnummer 0183-582657

 Ontbijten kan alleen tussen 8:00 en 10:00 uur.

U komt toch ook!   

bezoek ook eens de Facebook pagina roparundurpgoudriaan of volg ons via Twitter: @RoparunG

You may also like