Gezellige Omloop van Goudriaan

De door de oranjevereniging georganiseerde Omloop van Goudriaan werd weer druk bezocht. Ook diverse teamleden kwamen af op deze thuiswedstrijd. Zo maakte Francis, Marieke, Cornel, Arie, Edwin, Barbera, Eddy en Sander, gekleed in mooie nieuwe teamshirts, deel uit van het behoorlijke deelnemersveld. Ook waren er diverse teamleden die als supporter of verkeersregelaar aanwezig waren.

Voor Barbera was de wedstrijd toch wel speciaal omdat ze graag haar titel wilde verdedigen. Om 20.00 viel het startschot en al snel bleek dat hardlopen in de Goudriaanse genen zit, want de snelheid van het deelnemersveld (zowel jong als oud) zou zeker niet misstaan in een officiele wedstrijd.  

In tegenstelling tot elders in het land deed Barbera geen afstand van haar troon en zij won, al was het met 2 seconden verschil, van talent Nienke van Elk. Haar vader Teus van Dijk won bij de heren en en passant pakte haar man ook nog eens de 3e plaats.

Opvallend waren de zeer goede prestaties van Francis, Eddy ‘The Eagle’ en Marieke. Robert en Piet konden verder constateren dat de andere lopers naar behoren liepen. Wederom veel vertrouwen in een goede afloop van de run op 18 mei.

De Omloop was dankzij de goede organisatie van de OV wederom gezellig en geslaagd. Als kers op de taart kreeg elke deelnemer ook nog eens een fraaie medaille.

(onze dames in nieuw shirt en de welverdiende medaille)

voor meer foto’s zie: http://www.hetkontakt.nl/alblasserwaard/fotoreportage/omloop-van-goudriaan.

voor de start van de omloop zie: http://www.youtube.com/watch?v=9WfXTIHBt54

Ons doel wordt mede ondersteund door: Timmerfabriek Bos, Kapsalon Papillot, Klaar baggertechnieken bv., Korevaar bv., Leen Post banden, Maat Chalets, Hoefsmederij van Zee  en vele anderen. Kijk ook eens bij http://www.roparungoudriaan.nl/sponsors

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.