Intentie 2014: Starten vanaf Hamburg met doorkomst in Goudriaan.

Tijdens de laatste vergadering werd kort teruggekeken op een fantastische Roparun maar bovenal werd er al weer vooruit gekeken naar de Roparun van 2014.

Met de verhalen over de gezellige doorkomst in Goudriaan in het achterhoofd was de wens van Team Goudriaan al snel duidelijk: starten vanaf Hamburg en doorkomen in Goudriaan en de Alblasserwaard.

Route_Roparun_2013_Hamburg_Rotterdam

cropped-BKszgQVCYAAlVmT.jpg

Onze 5e deelname beloofd dus een heel bijzondere te worden en dit willen we graag samen beleven met iedereen die ons in de voorgaande jaren zo gesteund heeft.

Formeel is het nog niet definitief dat er ook echt gestart zal worden vanaf Hamburg, maar met de 28e plaats in het donatieoverzicht van 2013 zijn wij normaliter verzekerd van een startplek.

Het nieuwe Roparun seizoen gaan we al op 31 augustus spectaculair openen met het Touwtrektoernooi. Er zijn al diverse aanmeldingen uit de diverse plaatsen van de Molenwaard. Dit wordt een happening dat u niet mag missen. Detailinformatie volgt spoedig op deze site.

Qua teamsamenstelling gaat er ook een en ander wijzigen. Maar omdat de vakantie en het terugkijken van foto’s etc. mensen wel eens van gedachten doen veranderen komen we hier ook op een later tijdstip op terug.  

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.