Jeugd VVAC op schot voor het goede doel !

Vrijdag 7 april jl. organiseerde voetbalvereniging VVAC haar jaarlijkse jeugdevenement “sponsorschieten” voor de jongste jeugdteams op het prachtige sportcomplex De Put. Al vele goede doelen zijn ondersteund door VVAC en dit jaar was de Roparun de gelukkige !

Voorafgaand aan het sponsorschieten waren de kids van VVAC al heel actief met het binnenhalen van sponsors en op deze mooie vrijdagavond konden ze hun talenten laten zien tijdens diverse leuke spelletjes op het kunstgras.

 

Een spektakel dat team Goudriaan zeker niet wilden missen ! Diverse teamleden (inclusief een aantal VVAC-ers !) waren dan ook aanwezig en ook de Roparun vogel was speciaal over gevlogen uit Rotterdam.

Sportief gezien is het eventjes wat minder met het eerste elftal maar gelukkig zit er in de jeugd ontzettend veel talent. Ondanks dat de diverse onderdelen best wel lastig waren vlogen de vele penalties en kopballen er feilloos in. Er moest zelfs een beslissingsronde “latje tik”aan te pas komen om de winnaars aan te kunnen wijzen.

 

Voor ons waren het allemaal winnaars ! Wat hebben wij genoten van de inzet en plezier van de jongens en meiden. Ook de begeleiders van VVAC verdienen een dikke pluim. Het is oprecht een club waar we in de regio trots op mogen zijn.

Na de bekendmaking van de winnaars kregen wij uit handen van het bestuur een cheque uitgereikt van maar liefst 1000,- euro. Een fantastisch bedrag waar de Stichting Roparun heel veel belangrijke en mooi dingen kan ondersteunen voor de zorg aan mensen met kanker.

 

Onze dank gaat uit naar alle leden en het bestuur van VVAC voor jullie fantastische bijdrage maar ook voor het plezier en bijzondere ervaring. Dit geeft ons super veel motivatie en hopelijk zien we jullie terug tijdens het Pinksterweekend !

Ps. onze fotograaf heeft nog heel veel mooie foto’s gemaakt en deze zullen wij ook z.s.m hier plaatsen !

You may also like