koude maar geslaagde training en het begin van een nieuwe aktie

Afgelopen vrijdagavond stond de 5-uurstraining op het programma. Het weer was behoorlijk anders dan vooraf verwacht: koud en zeer winderig.

Toch stond iedereen te popelen om te starten. Lourens en Semjon moesten als lopers helaas verstek gaan. Eddy, The Eagle, van Vianen was weer paraat als reserve en op de valreep voegde ook nieuweling Diane den Haan zich bij de lopers !

Om 19.30 ging men op pad om telkens  om 1 van de 5 routes van ca. 1,5 – 1,8 km te lopen. Vaak staan de lopers in the picture maar met het gure weer bleek maar weer duidelijk dat het voor de fietsers ook zeer zwaar is. 5 uur bikkelen in de kou valt niet mee.

Naast het lopen gebeurde er deze avond nog meer. Met de vele dames in het team kunnen we namelijk wel 2 dingen tegelijk. Zo werden er weer vele zakjes met Paaseitjes ingepakt.

 

 Kees, Marion, Corrie, Conny, Carola. Aart en de enthousiaste nieuwelingen Arie Witzier en Joyce Zwijnenburg klaarde vakkundig deze klus.

Alsof het nog niet alles was zorgde Marion ook nog eens met een (hart)verwarmende soep.

tegen half 1 was iedereen klaar en constaarde teamcaptain Piet dat iedereen 9x had gelopen. Dat de teamspirit goed is bleek wel uit het gezellige napraten.

Alsof het nog niet genoeg was voltooide Arie van Meeteren ’s ochtends ook nog eens de halve marathon van Dordrecht in 1:49:49. Respect !

Deze week gaan we dus op pad met onze Paaseitjes. Voor slechts 2,50 heeft u al zo’n smakelijk zakje van 250 gram !

Ons doel wordt mede ondersteund door: de Schapekop, Timmer en metselbedrijf v/d Werken, Hakkesteegt, Rontrex aluminium klimmateriaal, G.en.V, Gebr de Boer Veehandel en vele anderen. Kijk ook eens bij http://www.roparungoudriaan.nl/sponsors  

 

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.