Lentekriebels !

De lente is al weer bijna een weekje oud en met de lentekriebels komen automatisch weer de Roparunkriebels ! Voor we het weten is het weer Pinksteren. De langere dagen betekenen dan ook langere trainingen. De Hamburg route 2014 is met ca. 570 kilometer namelijk de langste Roparunroute ooit ! De lopers en fietsers hebben dan ook de afgelopen periode weer de nodige solo kilometers gemaakt en komende vrijdag moet blijken of we zowel individueel en als team vooruit zijn gegaan tijdens de 5-uurs training in het ‘eigen’ mooie Goudriaan !

De 5-uurs training is een belangrijke training, want lopen en fietsen kunnen we allemaal, maar hoe gaan de lichamen om met diverse inspanningen in een tijdsbestek van 5 uur?

Ook voor de teamsamenstelling is het een belangrijke training. Van de huidige 9 lopers zal er toch echt 1 de reserve rol op zich moeten nemen. Kijk dus niet vreemd op als u vrijdagavond van 19.00 t/m 0.00  onze lopers vol overgave door Goudriaan ziet gaan.

Dit weekend staat er nog meer Roparun op het programma. Zaterdag is onze eigen ’top’ in Brandwijk; oftewel de High Tea. Dat betekent: goede gesprekken en heerlijk genieten van allerlei lekkernijen. Het beloofd truly gezellig te worden !

IMG_7299

Ook deze keer komt echter het belangrijkste nieuws van onze sponsors. De steun van diverse bedrijven is simpelweg fantastisch. De afgelopen periode hebben:

 

Kano centrum  Ammerseboezem, Promo computers bv, Dbk kraanverhuur, Lakerveld ingeneurs &architectuurbedrijf bv, Autobedrijf Jaspers, Jeroen kon beheer bv, Bouwbedrijf kon bv, De Theewagen, Beijer transport, Huisartsenpraktijk Kruithof, Aantjes Goudriaan Machinery, Aspect ICT, Cor Sterrenburg  Vleeswaren,  Rontrex, Ammerse Glazenwasser,   Architecten buro Bikker bv, Schoonheidsalon Karin van Rosmalen, G van Vianen Service, Lodder applicaties, Aannemersbedrijf Duym, H den Ouden veehandel, TTA, Forte Europoort en Kapsalon Papillot hun steun toegezegd.

SPONSORS BEDANKT !

 

 

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.