Mini Roparun: kanjers halen ruim 6600 euro op !

13 mei jl. hield team Goudriaan de Mini Roparun voor ca. 150 leerlingen van de basischolen De Fakkel (Goudriaan), De Kiezel en de kei (Bleskensgraaf) en
De Overstap (Brandwijk).

Deze sponsorloop was de afsluiting van een periode waarin de kinderen vol overgave zoveel mogelijk sponsors hadden binnengehaald. Familie, buren en bekenden werden allemaal afgegaan om geld op te halen voor de Stichting Roparun. Deze stichting zet zich in voor palliatieve zorg aan mensen met kanker.Dankzij diverse donaties kunnen allerlei concrete projecten gerealiseerd worden die bijdragen aan deze zo belangrijke zorg. Een overzicht van deze goede doelen is te vinden op: http://www.roparun.nl/doelen-2014.html

Met behulp van o.a. Prom’es Event Supplies en de gemeente Molenwaard werd er zowel in Goudriaan als in Bleskensgraaf een mooi parcours, inclusief fraaie startboog, opgezet. Tevens werden alle deelnemers voorzien van een officieel en speciaal ontworpen startnummer en was er muziek aanwezig !

Diverse leeftijden stonden aan de start en allen waren zeer gemotiveerd om gedurende 30 minuten zoveel mogelijk ronden te lopen. Het was voor de begeleiders, vrijwilligers en publiek een groot genoegen om zoveel plezier en enthousiasme te zien. Ook is er veel jeugdig hardlooptalent in Molenwaard.

Als dank voor de inzet en prestatie werden de kinderen ondermeer voozien van een mooi vaantje. Afgelopen week werd duidelijk dat er ook financieel een ongelooflijke prestatie is geleverd. De jeudige kanjers wisten gezamenlijk een bedrag van ruim 6600 euro op te halen. Kevin Nobel wist maar liefst 334,80 op te halen en De Keizel en de Kei krijgt een fraaie beker i.v.m. het hoogste gemiddelde bedrag.

Een ongelooflijke mooi resultaat om trots op te zijn ! Dankzij deze kanjers kunnen mooie projecten, die een groot verschil kunnen maken voor mensen met kanker, gerealiseerd worden. Onze dank gaat dan ook volledig uit naar:

leerkrachten en leerlingen van:
OBS De Overstap
OBS De Keizel en de kei
Basisschool De Fakkel

MiniRoparun2014 175 MiniRoparun2014 099

You may also like