Mooi voor elkaar !

IMG_6075

een tijdje geleden hebben wij dankzij enthousiaste leraren van smdb De Kandelaar een Mini Roparun op de kalender kunnen zetten en kinderen enthousiast mogen maken om bij te dragen aan de zorg voor mensen met kanker…dat hadden wij mooi voor elkaar

dinsdag 29 maart liepen tientallen kinderen van deze basisschool uit Ameide deze Mini Roparun voor ons mooie doel…dat hadden wij mooi voor elkaar.

 

IMG_6082

 

Onze hoofdsponsor Prom’es blinkt uit in de organisatie van hardloopevenementen dus wij konden een mooie setting neerzetten inclusief een stoere startboog, stempelkaarten en vaantjes…. Dat hadden wij mooi voor elkaar.

Zoals zo vaak kregen we hulp van diverse mensen zoals Marrie Koorevaar en een enthousiaste moeder die de hele Mini Roparun hielp met het uitdelen van stempels …Dat hadden wij mooi voor elkaar.

IMG_6132

Maar pas echt mooi voor elkaar is dat jullie het met elkaar en voor elkaar hebben gedaan en maar liefst 6808 euro hebben opgehaald. Voor jullie medemens. Soms voor ‘een ander’ die wat verder van je af staat maar zoals vaak met de ziekte kanker voor iemand die dichtbij je staat. Dan wordt het echt voor elkaar opeens heel bijzonder.

IMG_6098

De soms nog hele kleine kinderen die vol overgave en enthousiasme hun rondjes liepen maakte ons trots Je bent nooit te klein of te jong (of te oud ouders, opa’s en oma’s die gesponsord hebben) om een verschil te kunnen maken. We hebben genoten van deze saamhorigheid en inzet. Jullie zijn ware kanjers. Het was:

MOOI ! ….VOOR ELKAAR !

You may also like