Roparun 2020 afgelast

16 maart jl. heeft Stichting Roparun de moeilijke, maar  noodzakelijke beslissing genomen om de Roparun 2020 niet door te laten gaan. Als stichting vinden zij het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Als organisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke mensen, vinden zij het de verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven. Niet alleen een verplichting naar hen, maar naar de hele samenleving.

Stichting Roparun gaat ook dit jaar gewoon door met het ondersteunen van verschillende doelen in de ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Directeur Wiljan Vloet: “We begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar wij gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten.”.

Team Goudriaan deelt de mening van Stichting Roparun volledig. Er zullen de komende maanden weinig tot geen activiteiten georganiseerd kunnen worden, maar wij zitten zeker niet stil en gaan verder met de voorbereidingen voor 2021.

Wij willen graag iedereen bedanken voor de steun die wij ontvangen hebben.

You may also like