Spetterend einde van 2014 !

30 en 31 december waren drukke maar gezellige dagen voor Team Goudriaan.

Op 30 december waren de eerste leden al om 06.00 bij de brandweerkazerne van Goudriaan om te starten met onze oliebollenactie. Onder leiding van meesterbakker Aart en zijn trouwe bakkersknechten werden heerlijke verse oliebollen gebakken.

Oliebollen

Er waren vele bestellingen binnengekomen dus het beloofde een lange dag te worden. Dankzij de vakkundige coordinatie van Corrie  en de vele helpende handjes werden alle bestellingen netjes en op tijd afgeleverd.

In de loop der jaren hebben we de nodige ervaring opgedaan en dat was ook te merken in de de kwaliteit van de oliebollen. We hebben vele positieve reacties mogen ontvangen en dat geeft ons een voldaan gevoel.  Na een lange, maar gezellige dag, hebben we de balans ook al opgemaakt en we komen uit op het prachtige bedrag van 1050 euro !

Nauwelijks bekomen van deze drukke dag waren we op 31 december ook van de partij tijdens het carbid schieten in Goudriaan. Ons cateringteam stond klaar om de vele bezoekers van dit oorverdovende spektakel te voorzien van een hapje en een drankje.

zie ook: http://www.hetkontakt.nl/alblasserwaard/nieuws/mooie-creaties-bij-carbidschieten-goudriaan-filmpje

Op deze middag hebben we maar liefst 800 euro opgehaald voor het goede doel.

Zo eindigde 2014 voor ons als team in stijl ! Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Het was werkelijk fantastisch en we hopen samen met u van 2015 net zo’n succesvol en gezellig jaar te maken als 2014.

jaarwisseling

 

You may also like