Team Goudriaan versterkt zich met 250 schoolkinderen !

Vandaag was voor Team Goudriaan een bijzondere dag. Maar liefst 250 nieuwe teamleden versterken vanaf vandaag ons team. Deze nieuwe leden zijn allen schoolkinderen van de Eben Haezer Langerak, Rehoboth Groot-Ammers en de Eben Haezer Groot-Ammers en zij zullen op woensdag 22 mei as. meedoen aan de Miniroparun in Nieuwpoort.

Teamleden Francis, Robert en Sander bezochten vandaag de 3 scholen om uitleg te geven over de Roparun en om iedereen enthousiast te maken voor dit komende evenement. Francis wist met een leuke presentatie de nodige enthousiasme over te brengen en menig klaslokaal stond dan ook letterlijk op zijn kop toen er gefilmd werd voor het komende promotiefilmpje.

Het enthousiasme was geweldig en hopelijk kunnen de kinderen hun sponsorformulieren helemaal vol inleveren.

Op 22 mei lopen de kinderen 30 minuten langs de Wallen in Nieuwpoort. Op een parcours van 2,2 kilometer staan 7 stempelposten. De bedoeling is om zoveel mogelijk stempels te verzamelen. Sponsoren kan per stempel of voor een vast bedrag. De verwachting is dat de kinderen maximaal 2 ronden kunnen lopen.

Wij zijn onze nieuwe teamleden nu al dankbaar voor de inzet en roepen iedereen op om deze schoolkinderen te steunen door te sponsoren.

 

 

 

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.