Volop genieten tijdens benefietdiner bij De Burgemeester !

 

Donderdag 09 maart jl. stond ons benefietdiner bij restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf op de agenda. Het was een smakelijk vooruitzicht die bijna 50 gasten niet kon weerstaan. Daar waren we als team maar wat blij mee want De Burgemeester doneerde maar liefst 20 euro per gast aan het goede doel waar wij ons als team voor inzetten:

 

Het benefietdiner stond met name in het teken van “genieten” en eigenlijk past dat ergens ook heel goed met het motto van de Roparun. De Roparun kan dankzij de vele donaties bijvoorbeeld vakantiewoningen beschikbaar stellen voor kankerpatiënten en hun familie zodat ze, ondanks de moeilijke en vaak onzekere tijd, toch nog even kunnen genieten van elkaar.

De vele, vaak emotionele, reacties die de Roparun ontvangt maken ons als deelnemend team enorm trots. Het geeft ontzettend veel voldoening dat wij hier, dankzij u, aan kunnen bijdragen.

 

 

Genieten is bij Restaurant De Burgemeester heel eenvoudig. Het gehele team van dit mooie restaurant ademt gastvrijheid en in combinatie met de overheerlijke steekgerechten werd het al snel een bijzondere belevenis.

 

 

 

 

Het was prachtig om te zien dat de gerechten stuk voor stuk met heel veel passie worden bereid. De smaakpupillen werden verwend met de heerlijkste combinaties en ook de heerlijke welkomst Prosecco liet zich uitstekend smaken.

De avond vloog voorbij en ons voldaan gevoel werd nog extra versterkt met een bedrag van maar liefst 880 euro voor dat prachtige doel.

Wij bedanken dan ook het gehele team van De Burgemeester voor de unieke avond en bijdrage !

 

Oh ja en mocht u deze heerlijke gerechten helaas gemist hebben dan is er gelukkig goed nieuws: ze staan allemaal op de kaart bij De Burgemeester dus ga gerust eens langs

 

www.bijdeburgemeester.nl

 

You may also like