Vuurwerkshow: Spektakel en gezelligheid

Donderdag 19 december stond de jaarlijkse Vuurwerkshow van de firma IJzerman weer op het programma. Op deze avond wordt het assortiment aan vuurwerk geshowt. Een spektakel aan de Vuilendam waar veel liefhebbers, zowel jong als oud, op af komen.

vuurwerk-wallpaper10

Voor het 2e jaar is Team Goudriaan present om de bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje. De voorbereidingen liepen voorspoedig en ook het opbouwen was met behulp van de vele aanwezige teamleden vlot gedaan.

Rond 20.00 was het al aardig druk en met reden, want het vuurwerk was weer prachtig ! Het mooie van dit vuurwerk is dat het allemaal te koop is bij de Firma IJzerman. Op 31 december kan iedereen uit de Molenwaard dit spektakel dus nog eens herhalen ! Bezoek dus de winkel of neem een kijke op: http://www.vuurwerktoppers.nl/ijzermanvuurwerk 

Na afloop is het altijd de kunst om zo snel en zo veel mogelijk mensen te helpen aan de stand. Het assortiment was met warme chocomel, punch en broodjes rookworst helemaal passend voor het tijd van het jaar. Gelukkig waren er diverse mensen die zich tegoed deden aan deze lekernijen en zodoende was het nog lang gezellig aan de vuilendam.

Wij bedanken de Firma IJzerman weer voor deze mooie gelegenheid !

 

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.