“With a little help from my friends”

Laatst hoorde ik Joe Cocker op Klokradio met deze Beatles cover. En goed 48 jaar na dato vond ik dit wel passen bij ons team en dit Roparun jaar. Het is namelijk wel een jaar waarin we naast veel lol en mooie activiteiten een aantal teamleden steun moesten betuigen in droevige familieomstandigheden. In de afgelopen jaren zijn we een hechte groep geworden en het is dan ook mooi als je met soms maar een simpel klein gebaar ook zo tot steun kan en mag zijn.

 

IMG_6240

Ook onze generale van 9 en 10 april zat vol steun en support uit diverse hoeken. Qua teaminvulling vonden we hulp van Adri van Delft (vervanger Maarten) en Willemijn van Dijk (vervanger Francis). Naast deze vervangers maakte Nienke van Elk haar debuut als navigator.

IMG_6232

Ook logistiek gezien hadden we veel vriendelijke hulp van Bart den Haan (vrachtwagen van Swijnenburg) en Kees van Elk (vrachtwagen Gelecon). Tevens mochten we weer gebruik maken van het brandweerbusje van Korps Goudriaan. Kan ik heel mooie woorden over zeggen maar geniaal is met 1 woord perfect samengevat.

De generale (Warnsveld-Meerkerk ca 125km) verliep nagenoeg vlekkeloos, mede door de Mio fietsnavigatie waarbij verdwalen bijna echt onmogelijk is geworden. Ook bleek het weer een goede vriend. De regen viel weliswaar flink, maar dan wel precies in.onze break in Wageningen. Een letterlijk heerlijke break, want er is bijna niets lekkerder dan de pasta van Marion die bij voorkeur om 02.00 wordt geserveerd. Grote domper was wel het vertrek van Kees en Nienke die ook door omstandigheden eerder huiswaarts moesten keren. Wederom zo’n naar moment, maar ook weer het besef dat je moet genieten van het hier en nu met elkaar.

En genoten hebben we toch ook. Wat dat betreft kan je van ons team zo een Nederlandse variant maken van de serie “friends” …waarbij u zelf onze karakters mag invullen. Grappig waren de scenes tussen zwager Wouter en schoonzus Wilhelmina (Willemijn). De goed 30km per loper waren namelijk iets meer dan de 10km die Wouter had aangegeven aan schoonzus lief.

De lol en goede conditie van het team zorgde ervoor dat we keurig op tijd aankwamen in Meerkerk om (na) te genieten van een heerlijke lunch van Marion en een massage van Pieter en Renate.

IMG_6250

Terugkijkend op deze mooie dag en de teamspirit concludeer ik zoals zo vaak dat je samen zo veel kan bereiken en doen ! …zo mooi en bijzonder in zijn eenvoud

IMG_6253

“with a little help from my friends” !!!

You may also like